Range Rover Sport: Na prodej je upravený exemplář, se kterým jezdil David Beckham

0

Kdybyste si třeba chtěli udělat na Vánoce radost a pořídit nové SUV, zde je tip na jedno poměrně zajímavé. Na prosincové aukci pořádané společností CCA bude na prodej kromě jiného také Range Rover Sport z roku 2007. Takhle to asi nezní moc zajímavě, ale když k tomu přidáme informaci o tom, že s tímto autem původně jezdil David Beckham, hned to bude o něčem jiném. Navíc nejde o úplně sériový kousek, protože David dopřál svému Range Roveru péči od tuningové společnosti Kahn.

Jak je vidět na fotkách, auto je celé černé, protože David má tuhle barvu rád. Kahn přidal decentní úpravu designu, velká kola, jiné výfuky a hlavně velmi luxusní interiér opatřený koženým čalouněním a parádně vypadajícím prošíváním. Ve druhé řadě jsou k dispozici ještě dvě obrazovky zábavního systému. O pohon se pak stará upravený osmiválcový motor, který disponuje výkonem 400 koní.

David Beckham jezdil se svým Range Roverem od roku 2007, přičemž na něm najel necelých 100 000 kilometrů. Média zaznamenala i jednu menší nehodu, kterou prodělal právě tenhle prodávaný Range Rover Sport, nicméně rozhodně nešlo o totálku, jakou má za sebou třeba Rowan Atkinson se svým McLarenem F1. Podle fotek to vypadalo pouze na přední nárazník, takže se budoucí majitel nemusí ničeho obávat. Očekávaná cena, za kterou by se mohl tento Range Rover Sport vydražit, je pouhý jeden milion korun.