Je libo něco opravdu speciálního? Tak co třeba DMC Zeus s výkonem 880 koní

0

Ano, tuningu je nepřeberné množství, obzvlášť pokud se budeme bavit o divizi AMG automobilky Mercedes. Třídu G jsme viděli už v mnoha úpravách třeba od společnosti Brabus, aktuálně tedy přichází další z řady. Tentokrát je autorem společnost DMC a výsledek její práce nese jméno Zeus.

Zeus není nic jiného než G 63 AMG vyladěné ve všech směrech. Jiný je design, a to díky instalaci řady karbonových dílů. Nové jsou nárazníky, blatníky, maska nebo kapota. Díky karbonu je vůz lehčí než sériové provedení, díky novým blatníkům je zhruba o čtyři centimetry širší. A co by to bylo za tuning, kdyby nedošlo na nová kola, že ano. Vybírat můžete s několika designu i velikostí. Maximum je 24 palců.

Co se techniky týká, nabízí Zeus vyladěný osmiválec. Konkrétně má řidiči k dispozici 880 koní. S vyšším výkonem motoru přirozeně souvisí také lepší brzdy a sportovněji naladěný podvozek, abyste tuhle krabici nepřevrátili v první zatáčce. Každý tuning pak potřebuje také pořádný zvuk, takže i Zeus používá nový sportovní výfuk. Špatná zpráva na závěr pro všechny, kteří tohle auto nutně potřebují. Vznikne jich totiž pouze deset.